Gjithmonë të gatshëm për dërgesat tuaja.

Rreth Nesh

POSTA EXPRESS është postë private e themeluar në vitin 2010, e cila operon në tregun Kosovar. Ne ofrojmë korrektësi, shpejtësi, dhe cilesi në shërbimet tona postare.

Posta jonë synon të jetë partneri më i besuar i çdo biznesi që ka nevojë për shërbime postare, duke e asistuar atë në çdo hap.

Zhvillimi i kompanise ndër vite, menaxhimi i mbi 1-milion pakove/porosive në vite deshmon stabilitetin dhe të ardhmen e postes sonë, duke pasur për mision si posten me te përzgjedhur nga klientet/individet.
Express Poste e Shpejte

Organizimi Klasifikimi Shpërndarja e Dërgesave

Si një kontraktues ne premtojmë të kujdesemi për të gjithë menaxhimin e zinxhirit të furnizimit, për të bërë dërgesën tuaj të sigurt, të shpejtë dhe në kohë.

Mbledhja

Mbledhja e porosive nga  korieret tone tek klientet (në gjithë territorin  e Kosovës)

Klasifikimi

Grumbullimi, dhe  klasifikimi i porosive  në depon qendrore per nisje ne adresat e caktuara.

Shpërndarja

Nisja e porosive nga korieri përkates për realizimin e dërgesës ne adresat e caktuara.

Lajme.

Të reja rreth ofertave, shërbimëve dhe mundësi punësimi.

11 Vite plot suksese

11 Year Anniversary

11 Vite plot suksese
Me super ofertë
Për të gjithë klientët çmimi 1 Euro
nga 15.03.2021 deri me 31.03.2021
Oferta vlen për klientët që dorëzojnë porositë me Letër Print

Dërgesa juaj, Obligimi ynë

Superbrands

Express Postë e Shpejtë
Suksesi ynë i radhës të përzgjedhur
SUPERBRANDS KOSOVO’S CHOICE 2019/2020

Çmimet

 • Shpërndarje Express brenda ditës
  Barazim financiar 24/48 orë
  Refuzimet falas
  Çmimi 2 €uro

  Kosovë
  Në gjithë territorin e Kosovës
 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  Refuzimet 3 €uro
  Çmimi 5 €uro

  Shqiperi
  Në gjithë territorin e Shqiperis
 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  Refuzimet 3 €uro
  Çmimi 5 €uro

  Macedoni
  Në gjithë territorin e Maqedonies

Çmimet internationale

 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  me shume info kontakt: info@expressposta.com

  Në të gjithë Botën
  Gjithë Botën
 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  me shume info kontakt: info@expressposta.com

  USA
  United States
 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  me shume info kontakt: info@expressposta.com

  Germany
  Republic of Germany
 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  me shume info kontakt: info@expressposta.com

  England
  United Kingdom
 • Shpërndarje Shumë e Shpejtë
  Barazim financiar
  me shume info kontakt: info@expressposta.com

  Switzerland
  Swiss Confederation

Kontakti .

  Kosovë

  • Express Poste e Shpejte
  • Rr.Uglarë, Fushë Kosovë
  • info@expressposta.com
  • pune@expressposta.comPër punë
  • 044553101
  • 045553101
  • 049553101