Tag

Express

Asistencë, menaxhim ditor

/
Asistencë në çdo moment dhe menaxhim ditor i porosive të parealizuara

Menaxhim online

/
Menaxhim i biznesit tuaj online dhe barazim financiar sipas marrëveshjes

Staf profesional

/
Staf i motivuar, profesional dhe me përvojë të gjatë

Përvojë 10 vjeçare

/ /
Lider në shërbimin postar me përvojë 10 vjeçare

Refuzimet Falas

/ /
Express posta tani ka ofruar refuzimet falas për të gjithë klientet

Lokacion dhe Objekt

/
Lokacion dhe objekt të ri, me hapësirë 2800m2 i projektuar enkas për shërbime postare.